JK Uljanik - Pula grad na moru

 

Poštovani!

Tragom nedavno održane 75. pulske regate, u prilogu pogledajte video uradak – brzi pregled spomenute regate. Želja nam je skrenuti pozornost na jednu aktivnost koja ne može bolje opisati Pulu kao grad na moru, grad čija luka, to veliko morsko srce grada, prima sve dobro namjerne nautičare. Naši prijatelji, jedriličarski klub Uljanik, koji se trude i održavaju ovu tradiciju živom, svakako su zaslužili ne samo našu, već pažnju i potporu svih puležana!

Stoga s radošću očekujemo sljedeću regatu i to točnije – novo izdanje tradicionalne Istarske regate koja će se održati  05.06 i 06.06. i biti će također locirana u pulskoj luci,  a na kojoj će se ove godine pridružiti i dvadesetak atraktivnih brodova iz Pesara i Venezie.

Nadalje, pored izvanrednih sportskih rezultata u malim i olimpijskim klasama (optimist i laser) kruna ovogodišnje sezone JK Uljanik, svakako je početak novog projekta, a to je –  PULA YES (Venezia- Pula -Trieste),  kada na pulskoj rivi očekujemo najveće i najatraktivnije maxi krstaše i profesionalne posade sjevernog jadrana.